Ofte Stillede Spørgsmål

Penge Tilbage Garanti

1) Jeg har stadig ikke modtaget min ordre

Vores kunder modtager deres pakker 99 % af tiden. Pakker kan i sjældne tilfælde gå tabt. Hvis du ikke modtager din forsendelse, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com, så refunderer vi 20 % af den købte pris.


2) Jeg modtog en beskadiget vare

Hvis du har modtaget en beskadiget vare, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com så vi kan hjælpe dig. Tidsrammen for returnering af defekte varer er 30 dage efter modtagelse. Returforsendelse vil blive dækket af os. Hvis du kontakter os efter de nævnte 30 dages tidsramme, er vi ikke ansvarlige for at refundere/erstatte varerne for dig.


3) Varen er ikke beskadiget, men jeg kan bare ikke lide den

Hvis du ikke er tilfreds med en vare, og varen ikke er defekt, kan du returnere den til os i original stand (den stand den blev solgt i) og original emballage senest 30 dage fra den dag, varen er modtaget pr. du. Du er ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varerne til os, og vi vil give dig fuld refusion inden for 7 dage efter modtagelse af de returnerede varer. Tilbagebetalinger udstedes via den betalingsmetode, der blev brugt til at købe varerne. Inden du returnerer varen, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com og vi vil guide dig gennem vores returneringsproces.

Bemærk venligst: Hvis varen er beskadiget efter brug på grund af normal slitage, kosmetiske urenheder, ridser, pletter, fejl eller brud på grund af forkert brug, forsømmelse eller forsætlig skade, vil vi ikke modtage returneringer til refusion/ombytning.

Forsendelse

1) Hvor sender du til og fra?

Vi leverer gratis fragt! Vi fremstiller alle vores seler på vores fabrik i Kina og sender dem direkte til vores kunder i Danmark.

2) Giver du et sporingsnummer?

Ja. Vi uploader sporingsnummeret, så snart varen afsendes. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail, når vi har uploadet sporingsnummeret til vores system. Vær også opmærksom på, at hvis du har flere varer i din ordre, kan vi sende dem separat på grund af forskellige lagersteder. I så fald uploader vi sporingsnumre for hver vare hhv.

3) Hvorfor kan jeg ikke spore min ordre ved hjælp af det angivne sporingsnummer?

Bemærk venligst, at de sporingsoplysninger, du får, nogle gange først kan spores efter 3-4 hverdage. Dette sker, fordi varen stadig behandles af transportøren og ikke blev scannet og/eller opdateret med det samme i deres system. Hvis dette sker, bedes du spore igen på et senere tidspunkt.

4) Hvor hurtigt sender du?

Ordrer afsendes typisk inden for 3-5 hverdage efter betaling. (Weekender tæller ikke som hverdage). Vi gør vores bedste for at sende ud så hurtigt som muligt og vil opdatere dig med sporingsinformation, så snart den afsendes.

Vær også opmærksom på, at hvis du har flere varer i din ordre, kan vi sende dem separat på grund af forskellige lagersteder. I så fald uploader vi sporingsnumre for hver vare hhv.

5) Hvornår modtager jeg min ordre?

På grund af potentielle forsinkelser fra transportøren skal du forvente 1-2 ugers levering.

6) Jeg har indtastet en forkert adresse, hjælp!

Kontakt os venligst inden for 5 timer, hvis du har brug for at ændre en forkert adresse. Vi kan muligvis ikke ændre din leveringsadresse, når tidsrammen på 5 timer er gået.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os ved at bruge formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.