Politik for tilbagebetaling

Her hos Hundsome Danmark er vores kunder vigtige for os, og vi vil gerne have, at du er glad for dit køb. Det er vigtigt, at du undersøger dine varer hurtigst muligt efter, at de er leveret.

1) Jeg har stadig ikke modtaget min ordre

Vores kunder modtager deres pakker 99% af tiden. Pakker kan gå tabt i nogle sjældne tilfælde. Hvis du ikke modtager din forsendelse, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com, og vi refunderer 110 % af den købte pris.

2) Jeg modtog en beskadiget vare

Hvis du har modtaget en beskadiget vare, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com, så vi kan hjælpe dig. Tidsrammen for returnering af defekte varer er 30 dage efter modtagelse. Returforsendelse vil blive dækket af os. Hvis du kontakter os efter de nævnte 30 dages tidsramme, er vi ikke ansvarlige for at refundere/erstatte varerne for dig

3) Varen er ikke beskadiget, men jeg kan bare ikke lide den

Hvis du ikke er tilfreds med en vare, og varen ikke er defekt, kan du returnere den til os i original stand (den stand den blev solgt i) og original emballage senest 30 dage fra den dag, varen er modtaget pr. du. Du vil være ansvarlig for omkostningerne ved at returnere varerne til os, og vi udsteder en fuld refusion inden for 7 dage efter modtagelse af de returnerede varer.

Tilbagebetalinger udstedes via den betalingsmetode, der blev brugt til at købe varerne. Inden du returnerer varen, bedes du kontakte os på support@hundsomedanmark.com, og vi vil guide dig gennem vores returneringsproces.