Servicevilkår

OVERSIGT
Denne hjemmeside drives af Hundsome. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Hundsome. Hundsome tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne hjemmeside til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet heri.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Betingelser"), herunder yderligere vilkår og betingelser, der er anført heri og / eller tilgængelig via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive men ikke begrænset til brugere, der er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller indholdsbidragydere.

Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, er også underlagt vilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ​​ændringer udgør din accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os en online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1 - VILKÅR FOR ONLINEBUTIK
Ved at acceptere disse servicevilkår erklærer du, at du er mindst myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins og har givet samtykke til at tillade mindreårige at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke, ved at bruge tjenesten, overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til love om ophavsret).
Du må ikke overføre orme, vira eller nogen kode af destruktiv karakter.
Et brud på eller brud på nogen af ​​vilkårene vil resultere i øjeblikkelig ophør af tjenesterne.

AFSNIT 2 - GENERELLE VILKÅR
Vi forbeholder os retten til til enhver tid at afvise service til nogen af ​​enhver grund.
Du forstår, at dit indhold (uden kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og kan involvere (a) transmission over forskellige netværk; og b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig de tekniske krav til netværket eller tilslutningsenheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret, når de rejser over netværk.
Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.
Overskrifterne, der bruges i denne aftale, er kun for nemheds skyld og skal ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUELLE OPLYSNINGER
Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysningerne på denne hjemmeside ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialerne på dette websted er kun til generel information og bør ikke stoles på eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver tillid til materialerne på denne side er på egen risiko.
Dette websted kan indeholde nogle historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til informationsformål. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen information på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER AF TJENESTE OG PRISER
Vores produktpriser kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os retten til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel.
Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for eventuelle ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)
Nogle produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kun genstand for returnering eller ombytning i overensstemmelse med vores returpolitik.
Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farverne og billederne af vores produkter, som de vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at enhver computerskærms visning af enhver farve vil være nøjagtig.
Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret i individuelle tilfælde. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres til enhver tid uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.
Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, informationer eller andre materialer købt eller opnået af dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER
Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre afgivet hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, husstand eller ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under samme kundekonto, samme kreditkort og/eller ordrer med samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, som vi mener ser ud til at blive afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For mere information, se venligst vores returpolitik.

AFSNIT 7 - VALGFRI VÆRKTØJ
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke overvåger, kontrollerer eller har input til.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi fraskriver os ethvert ansvar, der opstår som følge af eller relateret til brugen af ​​valgfri tredjepartsværktøjer.
Enhver brug af dig af valgfri værktøjer, der tilbydes via webstedet, er udelukkende på din egen risiko og skøn. Du bør sikre dig, at du kender og accepterer de vilkår og betingelser, hvorunder værktøjerne leveres af de relevante tredjepartsudbydere.
Vi kan også tilbyde nye tjenester og/eller funktioner (herunder levering af nye værktøjer og ressourcer) gennem webstedet i fremtiden. Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.

AFSNIT 8 - TREDJEPARTSLINKS
Noget af indholdet, produkterne og tjenesterne, der er tilgængelige via vores websted, kan indeholde tredjepartsmaterialer.
Tredjepartslinks på dette websted kan føre til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre tredjepartsmaterialer, -produkter eller -tjenester.
Vi er ikke ansvarlige for skader eller skader relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjeparters politikker og praksis grundigt, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER
Hvis du sender os visse bidrag (for eksempel konkurrencebidrag) eller uden vores anmodning, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, via e-mail, pr. post eller på anden måde (samlet "kommentarer"), du accepterer, at vi til enhver tid og uden begrænsninger kan redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge de kommentarer, du giver os, i ethvert medie. Vi er ikke og vil ikke være forpligtet til at (1) holde eventuelle kommentarer fortrolige; (2) betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) besvare eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores skøn vurderer at være ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen parts eller disses intellektuelle ejendomsret. Servicevilkår.
Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale, eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, du sender, og deres nøjagtighed. Vi tager intet ansvar og er ikke ansvarlige for kommentarer indsendt af dig eller tredjeparter.

AFSNIT 10 - PERSONOPLYSNINGER
Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik. For at se vores privatlivspolitik.

AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER
Lejlighedsvis kan der vises oplysninger på vores websted eller i Tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesgebyrer, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen information på tjenesten eller på en relateret hjemmeside er unøjagtig til enhver tid uden forudgående varsel (inklusive efter en ordre er blevet afgivet).
Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger om Tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, inklusive men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes på tjenesten eller noget relateret websted, bør indikere, at alle oplysninger i tjenesten eller et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT ANVENDELSE
Ud over andre forbud, der er angivet i servicevilkårene, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) tilskynde andre til at udføre eller deltage i enhver ulovlig aktivitet; (c) overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller bekendtgørelser; (d) krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) give falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) indsamling eller sporing af personlige oplysninger om andre; (i) til spam, phishing, pharming, forstillelse, spidering, crawling eller scraping; (j) til ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af ​​de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING
Vi garanterer, repræsenterer eller garanterer ikke, at din brug af vores tjenester vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved at bruge tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel.
Du accepterer udtrykkeligt, at brugen eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem Tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen repræsentationer, garantier eller betingelser af nogen art, udtrykkeligt eller underforstået , herunder eventuelle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.
Hundsome, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede selskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere skal under ingen omstændigheder være ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller nogen direkte, indirekte, tilfældig, straf, speciel eller følgeskader af enhver art, herunder, men ikke begrænset til, tabt fortjeneste, tabt omsætning, mistede besparelser, tabte data, erstatningsomkostninger eller andre lignende skader, der opstår som følge af din brug af en tjeneste eller produkter købt gennem tjenesten, eller for ethvert andet krav relateret til på nogen måde med brugen af ​​tjenesten eller ethvert produkt, herunder men ikke begrænset til fejl eller udeladelser i noget indhold, eller tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af ​​tjenesten eller noget indhold (eller produkt) udsendt, transmitteret eller på anden måde stillet til rådighed gennem tjenesten, selvom du er informeret om deres mulighed. 

AFSNIT 14 - KOMPENSATION
Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde Happy Paw og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer afholdt af en tredjepart på grund af eller som følge af et brud på disse servicevilkår eller dokumenter, de indeholder ved henvisning, eller dit brud på enhver lov eller tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - ADSKELBARHED
I tilfælde af, at en bestemmelse i disse Servicevilkår bestemmes som ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det fulde omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at kunne adskilles fra disse Servicevilkår, en sådan afgørelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 - LØSNING
Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelse af denne aftale til alle formål.
Disse servicevilkår forbliver i kraft, indtil de opsiges af dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester eller ikke længere bruger vores side.
Hvis du efter vores egen skøn undlader, eller vi har mistanke om, at du har undladt, at overholde ethvert vilkår eller bestemmelse i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen; og/eller kan derfor nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

AFSNIT 17 - HELE AFTALE
Vores undladelse af at udøve eller håndhæve nogen rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår skal ikke udgøre et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.
Disse servicevilkår og alle regler eller driftsregler, som er opslået af os på dette websted eller i relation til tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag , hvad enten det er mundtligt eller skriftligt mellem dig og os (herunder, uden begrænsning, eventuelle tidligere versioner af servicevilkårene).
Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse servicevilkår må ikke fortolkes til skade for forfatteren.

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV
Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorunder vi leverer tjenesterne til dig, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med finsk lov.

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER I VILKÅRENE FOR SERVICE
Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side.
Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller Tjeneste efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer til disse Servicevilkår udgør din accept af disse ændringer.

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER
Send venligst spørgsmål vedrørende reglerne til info@hundsome.dk.

Ved at give samtykke til Hundsome Danmarks sms-markedsføring i kassen og initialisere et køb eller abonnere via vores abonnementsværktøjer, accepterer du at modtage tilbagevendende sms-beskeder (for din ordre, herunder påmindelser om forladte kassen), sms-markedsføringstilbud og transaktionstekster, herunder anmodninger om anmeldelser fra os, selvom dit mobilnummer er registreret på en hvilken som helst statslig eller føderal ikke-ring-liste. Beskedfrekvensen varierer. Samtykke er ikke en betingelse for køb.

Hvis du ønsker at afmelde modtagelse af SMS-markedsføringsbeskeder og -meddelelser, skal du svare med STOP på enhver mobilbesked, der er sendt fra os, eller bruge afmeldingslinket, som vi har givet dig i en af ​​vores beskeder. Du forstår og accepterer, at alternative metoder til at fravælge, såsom at bruge alternative ord eller anmodninger, ikke vil blive betragtet som en rimelig måde at fravælge. Vi opkræver ikke betaling for tjenesten, men du er ansvarlig for alle gebyrer og gebyrer forbundet med tekstbeskeder pålagt af din trådløse udbyder. Besked- og datatakster kan være gældende.

Hvis du har spørgsmål, bedes du skrive HJÆLP til det nummer, du modtog beskederne fra. Du kan også kontakte os på info@hundsomedanmark.com for mere information.

Vi har til enhver tid ret til at ændre ethvert telefonnummer eller kort kode, vi bruger til at betjene tjenesten. Du vil blive underrettet ved sådanne lejligheder. Du accepterer, at meddelelser, du sender til et telefonnummer eller en kort kode, vi har ændret, inklusive STOP- eller HJÆLP-anmodninger, muligvis ikke modtages, og vi vil ikke være ansvarlige for at efterkomme anmodninger i sådanne meddelelser.

I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, accepterer du, at vi ikke vil være ansvarlige for mislykket, forsinket eller fejlrettet levering af oplysninger sendt gennem tjenesten, eventuelle fejl i sådanne oplysninger og/eller enhver handling, du måtte eller ikke måtte tage i tillid til oplysningerne eller tjenesten.

Din ret til privatliv er vigtig for os. Du kan se vores privatlivspolitik (https://www.hundsomedanmark.com/pages/fortrolighedspolitik) for at bestemme, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger.