Forsendelsespolitik

1) Hvor sender du til og fra?

Vi tilbyder gratis levering! Vi fremstiller alle vores seler på vores fabrik i Kina og sender dem direkte til vores kunder i Danmark.

2) Giver du et sporingsnummer?

Ja. Vi uploader sporingsnummeret, så snart varen afsendes. Du modtager en forsendelsesbekræftelse via e-mail, når vi har uploadet sporingsnummeret til vores system. Vær også opmærksom på, at hvis du har flere varer i din ordre, kan vi sende dem separat på grund af forskellige lagersteder. I så fald uploader vi sporingsnumre for hver vare hhv.

3) Hvorfor kan jeg ikke spore min ordre ved hjælp af det angivne sporingsnummer?

Bemærk venligst, at de sporingsoplysninger, du får, nogle gange først kan spores efter 3-4 hverdage. Dette sker, fordi varen stadig behandles af transportøren og ikke blev scannet og/eller opdateret med det samme i deres system. Hvis dette sker, bedes du spore igen på et senere tidspunkt.

4) Hvor hurtigt sender du?

Ordrerne afsendes typisk inden for 4-5 hverdage efter betaling, da hver vare skal tilpasses til hver enkelt kunde. (Weekender tæller ikke som arbejdsdage). Vi gør vores bedste for at sende ud så hurtigt som muligt og vil opdatere dig med sporingsoplysninger, så snart det sendes.

5) Hvornår modtager jeg min ordre?

På grund af potentielle forsinkelser fra transportøren skal du forvente 1-2 ugers levering.

6) Jeg har indtastet en forkert adresse, hjælp!

Kontakt os venligst inden for 48 timer, hvis du har brug for at ændre en forkert adresse. Vi kan muligvis ikke ændre din leveringsadresse efter udløbet af de 48 timer.